Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-206
senior tag
válasz
blacky36
üzenetére
Igen, amit írtál az nálam is úgy működik, bár a gépemen soha nem volt xp, mert vagy 2-3 hete raktam össze, így nem tudom, hogy ott hogyan működne. Egyébként nekem az AMD Overdrive sem indul el, AMD Overdrive Failed to Start hibával elszáll. Néztem különböző hazai és nem hazai fórumot is, rengetegen "küszködnek" ezzel a hibával, de megoldás sehol nincs rá

-
Borokafa
őstag
válasz
blacky36
üzenetére
Terhelés altt sem emelkedik ez jelentősen. Az utóbbi időben nem jellemzőek az NB túlmelegedésből adódó problémák. Annyit szoktam csak, ha véletlenül szereléskor megmozdítom a hűtőt, hogy a gyári kemény hővezető pasztát letisztítom és értelmesebb hővezető pasztával látom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest