Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Itt egyik fórumtársnak Geil Ultra ment 1333/CL6-ban. Ami meglepő, mert Giga AM3 lap eddig nem szerette a Geil ramokat.
Neked viszont Geil VALUE a cucc...Szerintem a ramhibát kizárandó kellene egy Kingmaxos teszt... Aztán, ha azzal se megy, akkor alaplap gari.
Tomate: eddig WinXP32-t használtam többnyire. De most Win7x64 megy legtöbbször. Hát ezen gyengébben megy a tuning. A ramokat is nehezebb belőni. Nálam is jelentkezik a képernyőfagyás, ha túlhúzom a ramokat

-
Blaze71
őstag
Attól, hogy egy proci, vagy memória nincs a támogatott listában, még mennie kellene a gépnek, max nem stabil. A Te esetdben el sem indul. Én visszavinném az alaplapot gariztatni, ha a többi alkatrész jó másik gépben. Én Kingston DDR3 1333 MHz-es memóriával jártam úgy, hogy a két 2 GB-os modulból az egyik szar volt, de ettől még postolt a gép, csak kifagyott telepítés közben. Ez és a tapasztalataim alapján, ha minden jól van rádugva, el kellene indulnia, legalább a BIOS-is el kell jutnia, még memória hiba esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo TAB M11 tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest