- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...
UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest