- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
válasz
#37209344 #3630 üzenetére
Erre ott van a Hardverapró nem?
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...
UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.
-
hhx
tag
UD3P tulajoknak!
Itt egy link, ők készítenek vízhűtéshez fet hűtőket. Tudom, hogy nem vízhűtéshez kell nektek borda, de mivel elég komoly cégnek tűnik, szerintem velük tudtok csináltatni pár ezer forintért bordát a forró fetekre
-
hhx
tag
Hello
Corsair XMS3 DHX 1600MHz, 4GB-os kit nekem tökéletesen működik UD4P-ben.
1333MHz-en használom 7-7-7-20-27-1 időzítés mellett.
Csak egy tipp azoknak akik most készülnek ramot venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest