Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
vizirider
üzenetére
2 panaszt is hallottam, hogy 1600 Kingmax DDR3-mat nem szerette a Giga lap, és az AM3-mas proci. Természetesen ez nem a kingmax hibája, hanem az AMD-jé mert 1333-mat bír csak az IMC, meg a useré, aki megvette, és nem tudja beállítani. Geilekre is hallottam panaszt AMD fronton, sőt OCZ-re is. Egyszerű: 1333 Ramot kell venni.
Meg pont nem értelek, ha jól látom neked pont AM3-mad meg Kingmaxod van, és visszaolvastam, rendesen szívtál te is a ramokkal. Ezért nem értem a kirohanásod. Nem feltétlen a Giga a hibás, mert inkább az IMC szól bele a dolgokba, ami meg a prociban van. Vagy haver lapjában akkor tökéletesn működik minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi