Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Ha azt vesszük, hogy 4db ram esetén pont kétszer akkora a bizonytalansági tényező, mármint az egyik kilóghat a tuningolhathatósági -huh, de nehéz volt leírrni- sorból, akkor igazad van.
Én csak azért kérdeztem, mert elég sok ram-mizéria van ezekkel a chipkészlettekkel és ez főleg az 1 gigás ramoknál tűnik ki. -
-
10GoBall
aktív tag
Igaz lehet-e az a vélemény, hogy 4x512-es rammal jobban húzható a proci a lapban /ds4 v. ds3/ mint 2x1 gigással? Esetleg valaki próbálta?
-
10GoBall
aktív tag
DS4-nél ez az újra indulok, megállok, újra indulok, megállok, technikai újdonság, vagy bios probléma /verzió,vagy beállítás/?
-
10GoBall
aktív tag
Elég jó ár. Kb 1,5 hónapja vettem 2db-ot és akkor 32k volt darabja. Állítólag ez még nyári ár -mondták vala, és adjak hálát a magasságosnak mert, hogy még éppen 2 db van, meg vagy 30 percenttel feljebb megy az áruk - má' hónaptól!
Hétfőn arra jártamban megkérdeztem, hogy-é adják és kiderült, hogy 30k alá mentek. Karácsonyra, ha veszel egy procit, mellé tesznek egyet.
-
10GoBall
aktív tag
Milyen 2x1gigás -nem csillagászati árú- 800-as ram ajánlott DS4-be, amely megy biztosan 4,4,4,x beállításokkal?
Előre is köszi minden választ!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hyundai, Kia topik
- Gumi és felni topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo TAB M11 tablet
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi