Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ha jól tudom annak van a legnagyobb dual esélye ha ugyan akkora ugyan olyan gyors s ugyan olyan időzítésű ram legyen /ebből nekem csak a méret külömbséggel /512+256/ voltak nem dual eredmények
/
3 külömböző helyen
nem akartam eljátszani azt hogy korrektek voltak inkább elmentem más boltba utána
de az lenne a legegyszerübb ha bevinnéd a gépet a boltba s mondanád nekik hogy kérsz egy olyan ramot ami megy dualba a másik mellé. -
kérdezd meg a boltba hogy válalnak-e dual ''garanciát''
ha tisztességes bolt akkor vállalni fognak, s ha mégse megy visszaviszed nekik
főleg akkor ha az a ram ''oem'' kiszerelésű
én már párszor megjátszottam ezt s eddig 3 bóltból 3szor mondták hogyha nem menne dualba akkor visszaadják a pénzt
s eddig kétszer meg is tették a 3.-nál jó volt -
1face
senior tag
-
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról.
Aktív témák
- Airsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest