Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
xoorti
csendes tag
DS3 at nem volt szerencsém használni, viszont DS4-re már a harmadik gépet raktuk össze 2 hét alatt szervizben. ''Nekem is ilyen van'' Eddig mindenki maximálisan meg van vele elégedve.Kijelenthetem hogy eddig Asus párti voltam csak asus lapom volt. De ez most meggyőzött. Nagyon király lap nagyon tuningbarát. A DS4-nek a szememben 1 nagy hibája van! Ez pedig a hőcsöves hűtés. Hogy a fetekről miért kell nyomorult hidra rávezetni a meleget nem értem. Volt hogy 60 C mértem a bordákon. Most próbálkozunk cégnél valami hűtést eszkábálni, rá, mert hosszútávon félek hogy kinyirja a lapot. Raktunk mindegyik bordára 1-1 4cm-s ventit de nem vált be. Borzasztó hangos lett a gép, és nem voltunk elégedettek a hőfokokkal így sem. Most azon gondolkozom, hogy lerendelünk próbára egy Titán Cpu-ra való vízhűtést '' 5,25 helyre építhetőt''
[link]
és megpróbáljuk ráfaragni arra amin a szép Gigabyte felirat van. Mindig az a legmelegebb. Majd leírom hogy mit sikerült javítani rajta. Dióhéjban ennyi amit el tudok mondania lapról.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest