- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Aktív témák
-
Battleaxe
tag
a @BIOS jó program? érdemess avval frissiteni?és lehet választani hogy a kukacbios progi melyik biost tegye fel vagy full automata?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #2598 üzenetére
Olvastad a PH-s tesztet???
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #2589 üzenetére
Valaki?
-
Frigo
őstag
Dejó hogy fent van a topik ,ugyanis segítségre lenne szükségem mert lassan megőrülök annyit szívok a P965 csipszettel .
A szívás tárgya az hogy az egyik GEIL Value ramommal el se hajnaldó indulni a gép ,kb 3 mp-ként resetel és még a BIOS-ig se jutok el.Másikkal viszont semmi gáz simán feltudtam telepíteni a windows-t és jelenleg is ez megy a gépemben .RAM-ok kizárt hogy hibásak mível reggel P5B-ben még gond nélkül mentek.Amúgy már a BIOS-t is fríssítettem a legutolsó F6-ra ,de ez se segített .
Valami ötlet ? -
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin #2572 üzenetére
Igen.
-
Sytex
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy 8I965P-DS4 lapot, és egy Intel Core 2 Duo E6300 1.86 Ghz proci menne bele. Kérdésem: az alaplapon 20+8 tű tápcsati van. A tápomon csak 20+4. Elég neki a +4 vagy be kell ruháznom egy uj tápba is? Másik kérdés: 370W táp elég?
Köszi -
válasz
Chesterfield #2573 üzenetére
Akkor A-Data Vitesta 800-ast vegyél, vagy 1066-ost.
-
Slick
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem meg az új cumokat (lásd aláírás), szépen beraktam mindent Coolermaster házamba, rákötöttem Hiper Power 480W A-PFCs tápot és nekiálltam a bios frissítésnek.
Szépen le is futott, betöltöttem a default értékeket, reboot.
Közben ki akartam kapcsolni a gépet, hogy bele tegyem a régi vinyot. Megnyomtam a gombot, kikapcsolt majd 1 másodperc múlva újra bekapcsolt. Ezt többször is eljátszotta, felraktam xp-t, majd xp-be kikapcs. Ugyanúgy kikapcsolt majd egyből újraindult és miután betöltődött az xp kiírta, hogy kritikus hibából állt helyre a rendszer (nem tudom ez mennyire releváns).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy mit lehet tenni, hogy ne kapcsoljon be magától hanem maradjon kikapcsolva? -
Chesterfield
őstag
Srácok! Ha nem tudok az S3-hoz Geil vagy Corsair Ramot szerezni, akkor milyen jó még a laphoz?
Ha lehet pontos típust írjatok, annyira nem vagyok még képben.
2x512 800MHz-t szeretnék, hogy egy kicsit meglehessen húzni a cuccot.
Köszi -
Siriusb
veterán
válasz
Stalker-2572 #2549 üzenetére
Ha jól tudom, az új Ninja-hoz ki sem kell szerelni az alaplapot.
És itt is van: [link] -
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin #2537 üzenetére
Én ezt nem tapasztaltam...
TC-ben mennyivel küldi az adatot? -
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #2565 üzenetére
Meglátjuk.
Most épp 7x450-en megy a procim 1.5V-on 1:1-ben a ram és fut az Orthos, azt sem tudom, hogy sikerül-e befejeznem ezt a hozzászólást
Még mindig nincs Extreme spirit II-őd? Ha nincs akkor javaslom, hogy próbálkozzatok a Cédrus Kft-nél, ugyanis ők a Thermaltake magyarországi forgalmazói. Nagyker, de hátha valaki tud intézni. Sajnos nekem karácsony előtt nincs időm már elmenni, de ha ráér januárban és addig nem lesz, szívesen hozok neked egyet. Láttam élőben is náluk, jópár héttel ezelőtt, de ha éppen nincs akkor is hoznak, az összes létező TT cuccot be tudják szerezni rendelésre. -
Gorneck
legenda
+0,1v-nak elégnek kéne lennie, de mivel nem segített így felesleges is adni neki sztem.
Sok fesszel jó rammal akár 1000+mhz is lehetséges...mivel nem amd így nem fogod észrevenni, hogy 4-4-4-12 vagy 5-5-5-15...szvsz.
Kezdem úgy érezni jó procival Te is többet tudsz, majd a ramodból kihozni...SzlobiG-nek jól megy a Corsair ramja... -
Nippon
őstag
válasz
Gorneck #2476 üzenetére
Mennyi az egy kis plusz fesz az MCH-nak? +0.1 nem segít.
Leteszteltem a barátom gépében, 7x500-on 1:1-ben 2.1V 5-8-8-23-on ahol olyan 15 perc múlva megdőlt, de az a proci is miatt is lehetett, mert az sem bírja.
7X485 970-en nézegettük, 5-5-5-20-as időzítéssel, de tartósan nem tudtam tesztelni.
Jövő héten vagy talán még ezen kapok néhány tálcás E6300 esetleg E6400-as procit hátha találok közte egy jót és akkor tesztelek tovább.
Most 7x425 2975-ön megy a gép 2,5x425 1063 by spd 5-8-8-24-en 2.1V-on. Ha bedől akkor megy vissza 1:1 850 4-4-4-12-re amíg nem lesz másik proci.
A barátomnál (E6400) 7x450 1:1 4-4-4-12 ment ''viszonylag sokáig 2.1V-on. Milyen reális frekvenciát lehet elérni ilyen időzítések mellett 2.1V-on? Abszolút lutri vagy azért behatárolható? -
Battleaxe
tag
A biosban hogy tudom a mem idözitéseket elöhozni mert most 5-6-6-20 on van vagy ez normális?Sokat gyorsul ha 5-5-5-15 re raknám?Most az olvasás 6845mb /mp
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2558 üzenetére
3 féle a legfinomabbb 2000es volt!
És igen ennyit számít ha homorú a kupak sajna... -
-
Stalker-2572
veterán
Ez nem DS4, hanem DQ6: [link] a DS4-en is van ilyen hülyeség? Ha Ninja hátsó lefogatós, hogy megy rá?
-
Battleaxe
tag
-
tlac
nagyúr
válasz
Battlehexe #2493 üzenetére
nem hiszem, hogy a proci miatt szaggatna
-
válasz
arsenlupin #2539 üzenetére
Akkor jó, már azthittem nálam van csak ez.
-
4d
aktív tag
Köszi mindenkinek a hőmérséklet adatokat és a tapasztalatokat.
-
Battleaxe
tag
JA és ebben a biosban nem enged több tuningot 349 ig lehet növelni az fsb-t
-
-
Gorneck
legenda
válasz
arsenlupin #2529 üzenetére
Hogy hogy leteszi pio modba?! Ezt ki is írja vhol?
Szlobi: Én azt a xart nem is használom, Abit sokkal jobb minőségűt ad szvsz mellé. Nekem van egy valag otthon és azt is használom.
[Szerkesztve] -
Jah nektek működik az összes sata kábel? Mer nekem egyik nem jó.
-
arsenlupin
aktív tag
Találkozott már valaki ezzel:
Két sata vinyó egy raptor WD36GB meg egy WD 250GB RE, ha mind a kettő az inteles sata-n van TCommander másoláskor az egyiket leteszi PIO modba.......
Cseréltem kábelt és SATA portot is még is csinálja. Eszközkezelőben törlöm az ide vezérlőt újraindítás után úgy tűnik minden oké(UDMA 5), de ha kezdődik a másolás újra kezdődik minden!
Csak az intel driver van fenn más nem, pontosan ez:
Intel INF ver 8.1.1.1010
Lap DS4
Ha átteszem a 250-est a Gsata-ra, minden oké! Ki érti ezt?? -
Gorneck
legenda
-
Battleaxe
tag
Na felteszem mégegyszer a kérdést:hogy lehet a biosban az fsb-t megemelni mert nem találom sehol.Másik kérdés 350 es FSB-t szeretnék elérni ,ehhez a ramot honnan kell inditani azt láttam hogy le lehet venni 533-ra .Azt tudom ,hogy az fsb nek +0.2v az mch nak pedig +0.1v ,a pci-e meg fix 100. mit kell még állitani?
-
Gorneck
legenda
Lehet baja vinyónak, ha élére állítva lesz használva?
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Csak nem 1:1-ben ott picit másképp viselkedik a ram...számtalan példa van már erre.
Add fel!Konflikt se tudott 500-ig eljutni az A-Data-val így picit értelmét is veszti a Geil lecserélése...szvsz.
Víz nem sokat ér, ha fsb korlátba ütközöl...bármekkora fesszel se fog többet menni a proci.
Jahh és jó lenne leírnád mi mennyire van állítva...
[Szerkesztve] -
T.Jones
tag
Hello mindneki!van 1 teszt itt ph-n core 2es lapokról és ott azt irják a DS4nek 2 pci-e 16x a van de gondolom ez el van irva mivel a hivatalso oldalon olvastam meg itt a fórumon is h 1 16x és 1 4x,na most ha ilyen lapot veszek és 2 videókártyát rakok bele akkor az sokkal lassabb mintha 1 Slis kártyába menne 2x16on?mekkora a különbség kb?mert ha nem nagy akkor ilyet vennék ha meg nagy akkor inkább csak DS3at vagy sima s3at és majd esetleg később egy Sli-t,előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest