Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bioshock
tag
Úgy néz ki bios friisités után még rosszabb lett a gigabyte ga 965-p ds3 alaplapom amit egy E 6400 processzorral használtam bios frissités elött utána előjött egy olyan probléma ami elötte is jelentkezett csak ritkán mégpedíg az , hogy ha tuningoltam a processzort csak 1x- es sebességgel ment a 16x os pciex sín.F 13 bios van most fenn előtte F10 volt, pci express frekvencia 101-en mch +0.2 és igy sem jó.Olyan alaplap kéne aminél ez a hibajelenség egyáltalán nem fordul elő és legalább 3.4 ghz-t bir a processzor tuningban.Első kőrben Asus P5-Q ra gondoltam vagy esetleg Gigabyte EP 35 DS 3 bár gigában ezek után nem igazán bízok .Szóval melyiket lenne érdemesebb venni árdiferencia 3 E forinttal drágábba a 5PQ.(22900)
-
Bioshock
tag
2911 -re valaki?
-
Bioshock
tag
Nekem rev 1 es lapom van és Vista de nem tudom az alaplapi hangkártyával 5.1 -et beállitani a tesztben szól a mélynyomó is de ha zenét hallgatnék csak a közép szól nincs mély pedig a legujabb audio drivert is feltelepitettem de megnéztem a drivert és nem érzékeli . Valami ötlet?

-
Bioshock
tag
van egy gond az everest a 16Xos pci express foglalatban 1x es nek irja és érzem is hogy valami probléma van .pontosan ezt irja : PCI-E x16 port #2 Használatban @ x1 (NVIDIA GeForce 8800 GT [10DE-0611] [NoDB])
nos arra lennék kiváncsi ,hogy mi lehet a gond.az alaplap gigabyte GA 965 p ds 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest