Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&D_Jov
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Jó az oldal,gratula.De nekünk ennyire telt ennyi időnk van.Személy szerint ÉN nem akartam belinkelni semmit.Ami nálunk letölthető lessz azt én rakom fel.A modokat meghagyom más,erre specializálódott oldalaknak.Ha tudsz olyan magyart aki szereti a GR-t akkor szólj neki,hogy nincs egyedül és mond meg neki,hogy létezünk.Köszi.
Üdv.
Jov -
S&D_Jov
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Haro !Nem az a lényeg,hogy milyen oldalak,hanem az,hogy MAGYAROK!!!
Kevés magyar GR-oldal van.Még kevesebb Klán.Az Untertakerz és a Search&Destroy pont azért harcol,hogy mi magyarok is felválalhassuk a nevünket és magyarságunkat a neten.Dobtak már ki szerverről azért mert magyar vagy?Engem már igen.Nem az számít 1 Klán oldalán,hogy mennyire szép,megy mennyi letölthető cucc van.Vagy szerinted igen?Nem vagyok mod-készítő!Ez más feladata,más jobban ért hozzá.Én csak 1 gamer vagyok akit zavar az,hogy nem talál magának való magyar ellenfelet v. társat a játékhoz.És miért?Mert a magyarok rendszerint külföldi szervereken letagadják hogy magyarok.Még magyar előtt is!!!Amikor meg akarta ismerősöm venni a GR- Goldot eredetiben azt mondták neki,hogy már elkapkodták és hogy nincs már az országban 1 boltban se!Akkor kérdem én:Hol van az a sok magyar aki GR-t játszik?Mi játszuk!!!És megpróbáljuk hírdetni azt,hogy nem csak Ghostrecon.net van a világon hanem vagyunk a neten magyarok is!Mindenkit kérek arra,hogy ne úgy itéljen meg bennünket,hogy ''Á csak 1 sz@r oldal és kész!Azt nézzék mik vagyunk és hogy mit szeretnénk elérni!KÖSZÖNÖM !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi