Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (GRAW 2) -ban hogyan tudom kivulrol latni a katonamat?
-
Dilikutya
félisten
Unod az új Ghost Recon-t, esetleg béna vagy kódot keresni a warez verzióhoz? Nesze, itt van ingyenesen, legálisan a Ghost Recon első része: [link]
-
Vindicator
csendes tag
Hali!
Valaki tudna serial kódot a játékhoz amit el is fogad???
Előre is köszi.
A tudatlanság áldás. -
gergo84
aktív tag
Ma sikeresen végigvittem a játékot!
A vége nehéz volt, nem láttam az ellenséget, de valahonnan azok mindig leszedtek.
De összefoglalva teccet a játék. szép volt a grafika, könnyen vitte a gépem, a hangzás is rendben volt. Néha fedeztem fel olyan hibát, hogy ha használtam a rakétavetőt, és utána kinyirtak, akkor visszatérve ugyan arra a pályaszakaszhoz, ott találtam az eldobott rakétavetőt. Persze én patch-et nem raktam fel, lehet az kiküszöböli. A hangulat is tetszett. Örültem, hogy végre lehet modern fegyvereket is használni, a variálhatóság is jó ötlet.
Feltettem a magyarositást, ami katasztrófa, mivel nem kezeli a játék az ékezetetket.
Szoval kivittem! kicsit rövidnek találtam, de jó történet.
azt hiszem megpróbálom legnehezebb szinten is végigjátszani.
Ha a második rész is hasonló lesz, akkor azzal is szivesen játszok majd. -
salgado
tag
húúúúúú!
ez a ghost recon 3 igen durva lesz ,a videókat elnézve!
addig muszály lesz konfigot is frissitenem ,mert ezen márt nem nagyon fog elfutni szerintem! -
Dilikutya
félisten
Ennyi volt. Vége. Nincs tovább: Bővebben: link
-
salgado
tag
én is várom már,mert nekem nagyon bejött az első!
nem is tudtam hogy az elsőhöz van kiegészitő missonpakk.
most szereztem meg az island thundert,és desert sieg-ét.
amig megjelenik ,addig ezeket még végig nyomom!
mostanában ugyse nagyon volt intelligens taktikai fps,már jo lenne valami frissités. -
gsg1.6(hun)
csendes tag
100%-ig igaza van az előttem szólónak!menjen a büdös francba minden tahó,aki nem válalja fel a hovatartozását!!!nem egyszer üzentem én is az ubi.com-on magyaroknak,és nem válaszoltak.miért?nem létezik hogy a magyar játékosok nagy része sznob tahó?!a fent említett oldal pedig igenis igényes,és kreatív munka.minden barom aki leszólja,mutassa meg a saját gR oldalát.majd oda megyünk csodálkozni.na szevasztok.
-
S&D_Jov
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Jó az oldal,gratula.De nekünk ennyire telt ennyi időnk van.Személy szerint ÉN nem akartam belinkelni semmit.Ami nálunk letölthető lessz azt én rakom fel.A modokat meghagyom más,erre specializálódott oldalaknak.Ha tudsz olyan magyart aki szereti a GR-t akkor szólj neki,hogy nincs egyedül és mond meg neki,hogy létezünk.Köszi.
Üdv.
Jov -
S&D_Jov
csendes tag
válasz
HaroWerks
üzenetére
Haro !Nem az a lényeg,hogy milyen oldalak,hanem az,hogy MAGYAROK!!!
Kevés magyar GR-oldal van.Még kevesebb Klán.Az Untertakerz és a Search&Destroy pont azért harcol,hogy mi magyarok is felválalhassuk a nevünket és magyarságunkat a neten.Dobtak már ki szerverről azért mert magyar vagy?Engem már igen.Nem az számít 1 Klán oldalán,hogy mennyire szép,megy mennyi letölthető cucc van.Vagy szerinted igen?Nem vagyok mod-készítő!Ez más feladata,más jobban ért hozzá.Én csak 1 gamer vagyok akit zavar az,hogy nem talál magának való magyar ellenfelet v. társat a játékhoz.És miért?Mert a magyarok rendszerint külföldi szervereken letagadják hogy magyarok.Még magyar előtt is!!!Amikor meg akarta ismerősöm venni a GR- Goldot eredetiben azt mondták neki,hogy már elkapkodták és hogy nincs már az országban 1 boltban se!Akkor kérdem én:Hol van az a sok magyar aki GR-t játszik?Mi játszuk!!!És megpróbáljuk hírdetni azt,hogy nem csak Ghostrecon.net van a világon hanem vagyunk a neten magyarok is!Mindenkit kérek arra,hogy ne úgy itéljen meg bennünket,hogy ''Á csak 1 sz@r oldal és kész!Azt nézzék mik vagyunk és hogy mit szeretnénk elérni!KÖSZÖNÖM !!! -
HaroWerks
senior tag
Egy elég érdekes hír a játékkal kapcoslatban(GameStar):
Az előző rész és a stílus kedvelőinek bizonyára nem kell beszámolnunk a Ghost Recon 2 lényegéről, sztorivonaláról, történetéről. A Red Storm Etnertainment játékának idei E3-as videói felkeltették Észak-Korea nem éppen csodálat céljából való érdeklődését. Az észak-koreai kormány civakodik a dologgal kapcsolatban: ''Direkt propaganda, szórakozás és filmek. Az amerikaiak megmutatták mindenki számára, hogy utálnak minket. Ez lehet, hogy most csak egy játékot jelent számukra, de később egy háború már nem lesz játék nekik. Háborúban szembenéznek a nyomorult vereségekkel és borzalmas halálokkal.'' - olvasható a Tongil című újságban. A játék designere, Chritopher Allen nem rettent el a fenti szavaktól: ''Amikor mi a sztori hátterét megírtuk, arra törekedtünk, hogy lehetőleg semmi köze ne legyen a mai ellenszenvekhez, konfliktusokhoz, de a játékban mégis egy elfogadható konfliktus alakuljon ki. A sztorit mi egy kisebb észak-koreai katonai alakulatra fókuszáljuk, nem pedig az egész országra.'' A Ghost Recon 2 mellesleg idén novemberben jön majd ki PC-re. -
HaroWerks
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
De most őszintén, összedőlt a világ mert offoltunk 1 napig ebben a topicban?
Ez az egész Ghost Recon 2 topic ''üldözés'' azon indult, hogy luki kolléga beírkált mindenhova ( és ő le is lett ba**va jogosan emiatt, ezzel ennyi elég is lett volna a dologgal kapcsolatban) de mivel MO-on nagy divat mindenbe belekötni na ná, hogy a topicba is bele kell kötni és egyből a szabályzattal dobálózni, mint ha 2 hónapja napi 500 off hozzászólás születne és ezzel sokakat zavarnánk.
Azért mert 1 napig ment az off nem kell ez a szarság és pláne nem az az undorító hangnem amit Kero írt. -
VladimirR
nagyúr
válasz
HaroWerks
üzenetére
''Mert van benne 50-100 off az kit zavar?''
mert ez nem cset vazz, mint azt mar fentebb haromszor leirtuk (kero, meg en 2x)
alapelvek: Bővebben: link
''[...]
amit tiltunk fórumunkban:
[...]
flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, terjedelmes, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé
[...]
''akit nem az be se nézett ide.'' - dehogynem, mivel valoszinuleg elege volt mar abbol, hogy valaki minden jatektopicot szetbarmol... -
HaroWerks
senior tag
Mert van benne 50-100 off az kit zavar? Pláne úgy, hogy még sehol nincs ez a nyamvadt játék.Legalább volt egy kis élet a topicban.Akit érdekelt megnézte/hozzászólt, akit nem az be se nézett ide.
Mellesleg most te is offolsz keményen barátom, te is ugyan azt csinálod amit leszólsz... -
Lord Zero
addikt
válasz
KERO_SAN
üzenetére
figy, az összes fennlévő game-topicban megfordult a srác, és általában minden mondandója egy sor (a többsoros is több egysoros), 1értelmű h hogyan születnek némely ősősősőstagok, nemtepár?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
neki ez a mániája, majd felnő (?)
engem sem boldogít különösebben, de 1előre nem b@sztam fel magam (nagyon)
szerk: szóval csak nyugi, a kisgyerek is azt teszi amit nem szabad
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Előzetes angolul by GameSpot:
Ubisoft is on hand at E3 2004 with the Xbox version of Tom Clancy's Ghost Recon 2, the upcoming sequel to the popular tactical shooter. The game looks even better than it did when we recently saw it; it has cleaner textures and better lighting, as well as more and better particle effects on explosions. At this point in time, the development team has also implemented hand signals--you can signal your teammates to converge on a position, attack a target, or breach a doorway by placing your destination in your sights and giving a signal; your character will give an appropriate hand signal as well.
Like previous games in the series, Ghost Recon will have missions with multiple objectives. In one mission, we were tasked with destroying a set of convoy trucks and landed fighter jets (which was accomplished with the help of a rocket launcher). In so doing, we had to make our way past entrenched North Korean soldiers guarding the compound. Doing so required skillful use of grenades to clear small indoor areas, suppressive fire from teammates to cover run-ins through open areas, and a watchful eye for the computer-controlled British SAS troopers that accompanied us (and occasionally provided covering fire).
The game's story chronicles a fictitious conflict between China and the communist nation, and it involves weapons of mass destruction. After destroying the final target, our view of the game changed seamlessly to an in-engine cinematic sequence in which the camera swooped past our destroyed target through the sky, then refocused on a prerendered chopper arriving to pick us up.
Ghost Recon looks extremely promising, and the Xbox version should hopefully prove to be a very worthy addition to any Xbox owner's library, especially since the Red Storm development team plans to implement as many features of Microsoft's upcoming Xbox Live 3.0 online game service as possible. Ghost Recon 2 is scheduled for release later this year on the Xbox, the PS2, the GameCube, and the PC. -
KERO_SAN
aktív tag
Nézd, kedves kis fogyatekos.
Ez egy forum nem pedig chat. Ha unatkozol verd ki. A jatekokrol nem erkezik informacio 10 masodpercenkent, ugyan ugy a forumodhoz sem szolnak hozza ugyanennyi idokozonkent. Bizony megesik hogy napokig,honapokig nincs uj hir.
Azt ajanlom ne csak ezt az egy forumot vizslasd egesz nap, nezz korul a neten, vagy jatszal valamit, mivel arra h 5percenkent egy ilyen semmitmondo hozzaszolasokat irogass igazan nincs szukseg. -
luki
tag
Tudtok vami Újat a GR 2-ről???
-
luki
tag
Na császtok kipihenem a mai napot azt jövök!!!
-
luki
tag
Bármint nem tudom hogy átirat lesz e

-
HaroWerks
senior tag
Legjobb lesz visszatérni a Ghost Recon 1&2-re.
Az a baj az eddigi képekkel, hogy az XBOX-os játékból vannak.
Félek, hogy a PC-s már megint egy egyszerű átirat lesz. -
luki
tag
De én nem tudtam hogy ilyet nem lehet csinálni

-
luki
tag
Hát ez télleg hülyeség volt HaroWerks

-
VladimirR
nagyúr
válasz
HaroWerks
üzenetére
szeretnem megkerdezni, hogy mi szukseg van arra, hogy felhozzatok minden jatektemat, ha ugyis folyamatosan fenntartjatok a gr2 topicodat a folyamatos cset-tel (ami egyebkent alapelvekbe utkozik)
e3ddig 6 temaban lattam ugyanazt a hozzaszolast, es szerintem ennek nem csak az a szandeka, hogy felhivjha a figyelmet erre a temara (eleg az, hogy ottvan a baloldalt folyamatosan, elobb utobb mindenki benez), hanem a hozzaszolasszam novelese is, amit sokan (koztuk en is), nem hogy nem neznek jo szemmel, de kimondottan idegesiti oket
ezek a hozzaszolasok ind feleslegesek, es ertelmetlenek is
es engedd meg kerlek, hogy haborogjak, mivel ezzel rongalni lehet egy tema kepet, olvashatosagat, mint pl a PE topicban:
-gyertek
-kosz nem
-nem tudjatok mi a jo
kell ez? aki ugy dontott, hogy egy mas jatekkal jatszik ennyivel nem gyozod meg (bar ez a tema is inkabb lerettento a sok egyszavas hozzaszolas, es a lassan letoltodo hatalmas kepek miatt)
ja igen hatalmas kepek: azt is mindenhova be fogjatok szurni? mert latom mar elkezdetetek...
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Gyertek a Thief topicba ha szeretitek a lopakodós játékokat

-
VladimirR
nagyúr
gyertek project entropiazni, meg everquestezni
amennyivben viszont nem josztok legyetek szivesek nem szetoffolni minden hasonlo jellegu jatekhoz kapcsolodo temat
koszonom
szerk.: ja, es ez nem cset
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
még 28 üzenet és fanatikus tag leszek

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest