Új hozzászólás Aktív témák

• S&D_Jov

csendes tag

válasz HaroWerks #261 üzenetére

Haro !Nem az a lényeg,hogy milyen oldalak,hanem az,hogy MAGYAROK!!!
    Kevés magyar GR-oldal van.Még kevesebb Klán.Az Untertakerz és a Search&Destroy pont azért harcol,hogy mi magyarok is felválalhassuk a nevünket és magyarságunkat a neten.Dobtak már ki szerverről azért mert magyar vagy?Engem már igen.Nem az számít 1 Klán oldalán,hogy mennyire szép,megy mennyi letölthető cucc van.Vagy szerinted igen?Nem vagyok mod-készítő!Ez más feladata,más jobban ért hozzá.Én csak 1 gamer vagyok akit zavar az,hogy nem talál magának való magyar ellenfelet v. társat a játékhoz.És miért?Mert a magyarok rendszerint külföldi szervereken letagadják hogy magyarok.Még magyar előtt is!!!Amikor meg akarta ismerősöm venni a GR- Goldot eredetiben azt mondták neki,hogy már elkapkodták és hogy nincs már az országban 1 boltban se!Akkor kérdem én:Hol van az a sok magyar aki GR-t játszik?Mi játszuk!!!És megpróbáljuk hírdetni azt,hogy nem csak Ghostrecon.net van a világon hanem vagyunk a neten magyarok is!Mindenkit kérek arra,hogy ne úgy itéljen meg bennünket,hogy ''Á csak 1 sz@r oldal és kész!Azt nézzék mik vagyunk és hogy mit szeretnénk elérni!KÖSZÖNÖM !!!

Új hozzászólás Aktív témák