Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
Matthewsz
üzenetére
"felraktam a partition magic progit ami már installkor is problémázott, de felment, utána elindítanám, tele error, nemmegy a végén."
Tényleg nem akarlak piszkálni, de Te írtad a fentieket. Ha visít, minek indítod el. Egyáltalán minek a PM, ha VAN az OS-nek saját lemezkezelője? Vagyis dupla csavar van csak.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Matthewsz
üzenetére
1. Fenntartom, éles adatokkal lemezbuzer@ciót nem végzünk. A Te felelősséged, hogy csavarhúzót, kalapácsot, vagy ütvefúrót használsz. Ne told át a felelősséget másra.
2. A meghibásodások pont az első egy hónapban, majd a garanciaidő lejárta után a leginkább várhatóak. Első esetben a gyártási hibák jönnek elő, utóbbinál az elhasználódás a gond.
A GDB-vel másold át másik drive-ra az adatokat. Erre írtam, hogy időt, helyet szánj rá. Lehet gyorsabban is (csak korlátozott és most nem behatárolható körülmények mellett), de ha ott hiba adódik, akkor ugorhat valóban minden. Így a GDB macerásabbnak tűnhet, de biztonságos. (Meg lehet próbálni az űrutazást búvárruhában is, de nem biztos, hogy túléli a delikvens. Csak korlátozott esetben.
) -
liksoft
nagyúr
válasz
Matthewsz
üzenetére

1. Miért kell éles adatokkal teli winyót piszkálni?
De ha igen, akkor miért ugyanúgy, ahogy egyszer már nem sikerült?
Nem értem.2. Mivel sérült adathordozóra TILOS írni, így a GDB "csak olvasok és másolok" rendszerét életveszélyes megkerülni.
Szánd rá az időt és tárhelyet. Ha meg az adatok meglesznek, gondold végig, azok mentését hogyan tudnád megoldani, hogy ilyen helyzetbe ne kerülhess mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
De ha igen, akkor miért ugyanúgy, ahogy egyszer már nem sikerült?
Nem értem.