- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
3arnus
csendes tag
Hi all
Nekem van egy usb-s kultéri winyom,és azon eltunt nekem 20Gb-nyi zene meg kép. Lefutattamrajta 2 programot is_: a panora recovery-t meg getdat back-et,a pandora ,megtalalt olyan torolt fajlokat is amikről nem tudtam. de ami kerestem azt nem talalta,de a getdataback megtalalta,de ott a torolteket nem is mutatta,az nem is gond,az nem lényeg,nekem az 20 gb kellene,ami egyik napról amásikra eltunt,Már mikor gtb megtalata el kezdtem orululni ,de ugyebár kell origi hozzá aés nem tudtam átmásolni,amugy fat32ről van szó. mi tévő legyek? Amugy sztem ezeket a 20gb-nyi adatot virus szarta el,minap 15-t torolt a nod 32,csak bizok benn hogy még rajta van,mert gtb,megmutattam,csak windows nem latja,meg alinux sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest