Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
ezt már megbeszéltük a GetDataBack-et futtasd le ha nem megy akkor még van pá program a HirensBoot cd-n azokat is érdemes lefuttatni és ha szerencséd van akkor találhat valamit, de két format és két install után elég kevés a valószínüsége hogy bármit is fog találni, mert azért ez már sok neki! Ha adatot vesztel és mégis újratelepíted a géped az első dolog hogy kiveszed a hdd-t a gépből és úgy futtatsz le rajta egy keresést hogy egy másik gépre rakod a hdd-t hogy addig se dolgozzon véletlenül sem, és ne másoljon rá semmi adatot, mert minél tovább dolgozik a hdd annál kisebb a valószínüsége hogy visszahozol adatot!
a Kürt be ha elmész ott 2-300.000Ft-ért szívesen visszaállítanak rengeteg adatot akár 10format után is..
csak annyira szerintem még sem fontos , gondolom én (ha csak nem céges adatokról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak annyira szerintem még sem fontos , gondolom én (ha csak nem céges adatokról van szó)