Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi
csendes tag
heló,
tegnap este sikerült leformáznom egy HD501LJ merevlemezt a windows telepítővel, de a windows szerencsére(?) már nem települt rá. a merevlemez két partícióból állt, egy C-ből, ami kb 60GB méretű (ezen volt a windows), és egy E-ből, ami 465 volt, ezen rengeteg kép, zene, videó, satöbbi. mindkettőt az előző windows-telepítés alkalmával hoztam létre.
a tegnapi telepítés során csak egy C meghajtót látott (128GB-os mérettel), és kissé elhamarkodva a dolgokat ezt le is formáztam (nem gyorsformázással), a windowst viszont nem tudtam telepíteni, de a merevlemezről már nem tudok bootolni.
a kérdésem az volna tehát, mekkora esélye lehet az adatok visszaszerzésének, és hogy a get data back segítségével ez hogyan történhet? utánaolvastam itt-ott, és van egy olyan sejtésem, hogy roppant buta a kérdésem, de nem értem, hogy külső, a merevlemezzel összekötött számítógépről, vagy az éppen leformázottról kell futtatni? és ha utóbbi, akkor ez vajon hogyan is történik?
a türelmet és a segítséget előre is megköszönve,
heló
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő