- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigo88
csendes tag
Sziasztok!
Egy szokatlan eset fordult velem elő!
Van egy merevlemezem amiről a rendszer fut és van egy külön merevlemez amin az adataimat tároltam. Ez amin tároltam az adatokat 2 felé volt particionálva! Ebből az egyik partíciót le akartam törölni partition magic-el, de véletlen rosszat kezdtem törölni, ráadásul a SECURE ERASER funkcióval, de megszakítottam gyors mikor észrevettem, de az a partíció vagy meghajtó már nem látszik! Az a kérdésem melyik programokkal próbálkozzak és mennyi esélyem lehet az adatok visszanyerésére? Akkor egyből kivettem a merevlemezt utána, tehát felül nem írtam semmit az biztos , csak a SECURE ERASER funkció aggaszt!
Esetleg ha konkrét programokat tudnátok ehhez ajánlani a GDB-n kívül!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest