Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Az ilyen adatmentő programokban mindig a deep scan futtatása a célszerű. Igaz, időigényes, de akkor találnak meg minden mappát és fájlt.
Továbbá egy ilyen szektorhibás meghajtónál eleve benne van a pakliban, hogy emiatt az adatmentő program sem tud végigfutni rajta és kifagy. A nyüstölés miatt pedig még tovább romolhat a meghajtó állapota. Ezért is intettelek óvatosságra, de ezek szerint még mondhatni szerencséd volt.Bár majd miután lefutott a tényleges adatmentés és minden ~ ok, utána lehet csak megnyugodni.
Nekem is volt már pár alkalommal külső HDD-nél RAW partíció. Próbálkoztam az elején mindenféle visszaállítással, de nem sikerült egyik esetben sem. Illetve az említett program sem boldogult vele. Sőt, azzal legutóbb elég kellemetlen tapasztalatom volt. Szóval RAW esetén otthon jobbára csak az a 3 lépéses megoldás / live Linux marad, amiket fentebb említettem. Előbbi lehet elég időigényes - múltkor egy 2,5" | 1 TB külső merevlemeznél ráment kb. bő 1 napom - , de ugyanakkor egy biztosabb módszer, mint a visszaállítással orosz rulettezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest