Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sang66
csendes tag
Hi, én csak egyvalamire vagyok kíváncsi (amire választ sehol se leltem):
Ha a GetDataBack-el szerencsésen megtaláltam a törölt cuccokkat és már másolom is egy másik vinyóra, akkor az eljátszható, hogy pl. mappánként nyomom a copy-t és utána a már lemásolt mappát átmozgatom a source hdd-ra? Aztán kijelölöm a következő megmentendő mappát, befejezem, és azt is átmozgatom a source a törölt vinyóra. És így tovább egyesével.
Tehát elég ha CSAK A RECOVERY PROCESS SORÁN nem ugyanaz a megmentendő és a tár vinyó? Utána move-olhatom a már lekopizott anyagot rá? Csak azért kérdem, mert 3 terráról (!) van szó, helyem nincs, és most nagyon pénzem se lenne egy új vincsire.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- OLED TV topic
- Motoros topic
- PlayStation 5
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Warhammer 40.000
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest