Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falky
csendes tag
Helló!
Köszönöm a választ! Bár az még mindig nem egyértelmű számomra , hogy ha programokkal próbálkozom akkor nem ronthatok e a helyzeten...nekem nem fizikai sérülés történt, hanem a HD-felvevő pucolt le róla mindent....elolvastam a korábbi hozzászólásokat de tulajdonképpen egyik se pont olyan mint az én esetem...én ha rákattintok a meghajtóra akkor nem látom a korábbi könyvtárakat, csak azt amit a HD felvevő nyitott rajta. Szerinted a raw recovery-vel próbáljam? Mondjuk én csak EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional proit találtam eddig letölthető verzióban, esetleg linket tudnál küldeni ahonnan a raw rec menne?,
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest