Új hozzászólás Aktív témák

• Antoan

csendes tag

válasz M-CAD'10 #1 üzenetére

Üdv mindenkinek!
    Egy válasz reményében írok most, mert olyan problémával találkoztam, amire lehet egyszerű a válasz, és lehet eddig én nem bukkantam rá, de valójában a kérdésem,
    aSolidCAM 2013 Maschinen Editorhoz fűződően lenne kapcsolatos. Adott egy posztproci, ahhoz minden nemű grafikusan megjeleníthető szerszám gép, amely 5 tengely vezérlésű. A megmunkálást gyönyörűen elkészítem, ezzel nincs is baj, az asztalforgatásokat szintén megoldom. De amikor a gepi szimulációra kerül sor, a satut alapértelemezetten a gépi nullponthoz viszonyítva jeleníti meg, és nem a körasztalon. A kérdés, hol tudom én eltolni vagy a nullpontokat, vagy hogyan tudnám beállítani a satut a körasztalhoz képest úgy, hogy az a körasztalom közepére essen, és a megmunkálás a munkaterületen végződjön, ne a ,,levegőben" ?
    Remélem rábukkan erre a kérdésre egy olyan barátságos személy, aki a hobbi szinttől kissé jobban ismeri a SolidCAM alapvető dolgait.
    Várom a mihamarabbi válaszokat, előre is köszönöm.

Íme egy kép is arról, hogy miről lenne szó.

MX1000 rulez

• M-CAD'10

csendes tag

Helló mindenki!

Gépészeti rajzok elkészítését (kézzel, géppel), 3D-s alkatrészek, összeállítások készítését, látványtervek készítését vállalom a következő programokkal:

- AutoCAD
    - SolidWorks
    - Solid Edge

Vállalom továbbá beadandók elkészítését is, és gépészeti tárgyakból korrepetálást:
    - mechanika (statika, mozgástan, szilárdságtan)
    - matematika
    - gépszerkezettan
    - géprajz
    - géptan
    - anyagismeret

Várom a megkereséséeket!

Ja és számlaképes vagyok!

Egyéb infók: http://mistvan.oroszlany.com

Üdv!
    :C :Y :K :U :)) :DD

Üdv: M.I.

Új hozzászólás Aktív témák