- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
marso
tag
eredetileg úgy akartam, hogy a vinyotartót a gép aljába a padlóra szerelem, igy a hűtőventi pont fujta volna az ott lévő vinyókat, de tul macerás lett volna :D
-
-
marso
tag
hmm megnéztem a másik 7002-es topicot úgylátom másoknak is ugyanezzel van baja.
-
marso
tag
addig a pontig jó az alakíthatóság amig nem szükséges, csak lehet, de hogy berakjak 3 vinyót egy nagytoronyba, fúrni faragni kelljen szerintem röhely. pedig hely lenne egy rendes 3,1/4es beépítősinnek.
végülis én is azért vettem mert az árához képest jó. csak a sok apró kellemetlenség zavar néha, meg a codegen táp :D bár azzal sincs bajom, amióta kicserélték az elsőt, azon beszart a hűtőventi 2hónap alatt.
más a képeket nézve nem értem miért a ventitartó tetejére csavaroztad rá a ventit, a fehér sz@rt lepattintod, abba belerakod a ventit az bepattan, a fehér tartót meg visszanyomod, vagy igy jobb? vagy szebb? :D -
marso
tag
miért van igy felkapva ez a 7002 es ház? nekem is van ilyen, szerinem elég alap, kevés hely, noha nagy méret, kénytelen voltam hozzáfabrikálni mégegy 3,1/4es beépítős sint, hogy elférjenek a vinyók rendesen.
az első ventihely használhatatlan, 12von is alig sziv be levegőt 7volt on meg semmit, amig le nem szedem az előlapon lévő kék diszlécet, azt leszedve meg otvarul néz ki :D a másik ventihely meg a táp felett van, egy telipakolt 5,25ös egységekkel rendelkező 7002 esnél a drivok és a táp között jó ha van 3-4 centi, szerintem ez a rés is kevés hogy az a vinti ne csak a táp feletti levegőt mozgassa.
ezenkívül a bazinagy oldalsó fal a méretéhez képest vékony, becsavart álapotban is képes berezonálni, cd olvasáskor.
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest