- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Aktív témák
-
marso
tag
miért van igy felkapva ez a 7002 es ház? nekem is van ilyen, szerinem elég alap, kevés hely, noha nagy méret, kénytelen voltam hozzáfabrikálni mégegy 3,1/4es beépítős sint, hogy elférjenek a vinyók rendesen.
az első ventihely használhatatlan, 12von is alig sziv be levegőt 7volt on meg semmit, amig le nem szedem az előlapon lévő kék diszlécet, azt leszedve meg otvarul néz ki :D a másik ventihely meg a táp felett van, egy telipakolt 5,25ös egységekkel rendelkező 7002 esnél a drivok és a táp között jó ha van 3-4 centi, szerintem ez a rés is kevés hogy az a vinti ne csak a táp feletti levegőt mozgassa.
ezenkívül a bazinagy oldalsó fal a méretéhez képest vékony, becsavart álapotban is képes berezonálni, cd olvasáskor.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest