Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekikezdtünk a keresgélésnek. nem gondoltam volna, hogy ennyi valós és virtuális láda van debreenben és környékén.
tegnapi tapasztalat: az okostelefonok nem a legjobbak terepre, mert igen hamar lemerülnek.
-
ngabor2
nagyúr
még nem keresgéltem, hw sincs hozzá, majd talán lesz.
igen, a TomTom a gps-szoftver, térképpel. van még más is, az aprók között is találhatsz, de gps-hez szoktak is ''adni'' persze külön pénzért. de ha belegondolsz, megéri megvenni, mivel azzal működik, és egy ilyen térkép és szoftver előállítása nem kevés idő, fáradtság és költség. -
ngabor2
nagyúr
barátom 40-50k-ból hozott ki egy komplett gps-es cuccot (azért a szoftver része hogy is mondjam... leesett a kamionról, nem tudom, honnan szerezte). symbianos, bluetooth-os telefon (pl. használt 6600), bluetooth-os gps-vevő, tomtom rá, és hajrá.
(hogy 2 éve nem írt ide senki... de most írtál te is, én is. ha lesz rá időm, lehet, hogy én is mennék keresgélni valamikor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest