Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekikezdtünk a keresgélésnek. nem gondoltam volna, hogy ennyi valós és virtuális láda van debreenben és környékén.
tegnapi tapasztalat: az okostelefonok nem a legjobbak terepre, mert igen hamar lemerülnek.
-
ngabor2
nagyúr
még nem keresgéltem, hw sincs hozzá, majd talán lesz.
igen, a TomTom a gps-szoftver, térképpel. van még más is, az aprók között is találhatsz, de gps-hez szoktak is ''adni'' persze külön pénzért. de ha belegondolsz, megéri megvenni, mivel azzal működik, és egy ilyen térkép és szoftver előállítása nem kevés idő, fáradtság és költség. -
ngabor2
nagyúr
barátom 40-50k-ból hozott ki egy komplett gps-es cuccot (azért a szoftver része hogy is mondjam... leesett a kamionról, nem tudom, honnan szerezte). symbianos, bluetooth-os telefon (pl. használt 6600), bluetooth-os gps-vevő, tomtom rá, és hajrá.
(hogy 2 éve nem írt ide senki... de most írtál te is, én is. ha lesz rá időm, lehet, hogy én is mennék keresgélni valamikor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- Steam Deck
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Lexus, Toyota topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest