Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekikezdtünk a keresgélésnek. nem gondoltam volna, hogy ennyi valós és virtuális láda van debreenben és környékén.
tegnapi tapasztalat: az okostelefonok nem a legjobbak terepre, mert igen hamar lemerülnek.
-
ngabor2
nagyúr
még nem keresgéltem, hw sincs hozzá, majd talán lesz.
igen, a TomTom a gps-szoftver, térképpel. van még más is, az aprók között is találhatsz, de gps-hez szoktak is ''adni'' persze külön pénzért. de ha belegondolsz, megéri megvenni, mivel azzal működik, és egy ilyen térkép és szoftver előállítása nem kevés idő, fáradtság és költség. -
ngabor2
nagyúr
barátom 40-50k-ból hozott ki egy komplett gps-es cuccot (azért a szoftver része hogy is mondjam... leesett a kamionról, nem tudom, honnan szerezte). symbianos, bluetooth-os telefon (pl. használt 6600), bluetooth-os gps-vevő, tomtom rá, és hajrá.
(hogy 2 éve nem írt ide senki... de most írtál te is, én is. ha lesz rá időm, lehet, hogy én is mennék keresgélni valamikor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest