- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nekikezdtünk a keresgélésnek. nem gondoltam volna, hogy ennyi valós és virtuális láda van debreenben és környékén.
tegnapi tapasztalat: az okostelefonok nem a legjobbak terepre, mert igen hamar lemerülnek.
-
ngabor2
nagyúr
még nem keresgéltem, hw sincs hozzá, majd talán lesz.
igen, a TomTom a gps-szoftver, térképpel. van még más is, az aprók között is találhatsz, de gps-hez szoktak is ''adni'' persze külön pénzért. de ha belegondolsz, megéri megvenni, mivel azzal működik, és egy ilyen térkép és szoftver előállítása nem kevés idő, fáradtság és költség. -
ngabor2
nagyúr
barátom 40-50k-ból hozott ki egy komplett gps-es cuccot (azért a szoftver része hogy is mondjam... leesett a kamionról, nem tudom, honnan szerezte). symbianos, bluetooth-os telefon (pl. használt 6600), bluetooth-os gps-vevő, tomtom rá, és hajrá.
(hogy 2 éve nem írt ide senki... de most írtál te is, én is. ha lesz rá időm, lehet, hogy én is mennék keresgélni valamikor.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest