- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
szavapart #143 üzenetére
A PDA a kocsiban marad.
Szerintem nálunk is forradalmasítani fogja, nagyon várom már, hogy élesben is kipróbáljuk.
Bár nem tudom hol laksz, de ha van a közeledben geokarácsonyfa, ajánlom a felkeresését... Fantasztikus! Mi jártunk a szefedi (pontosabban ruzsai) fánál 23-án éjfélkor. Elképesztő élmény volt megint, kesserekkel találkozni az erdőben, egy feldíszített fánál...
-
blueMerle
veterán
válasz
szavapart #122 üzenetére
Nekem az iPhone dolgozik 7 méterrel általában, holott mindenhol szidják hogy pontatlan lenne a vevoegység.
Noshát, szerintem egyáltalán nem az és a Groundspeak progival ennél tokéletesebb eszkozt geocachingre nehezen tudnék elképzelni. Ez amolyan all in one. Térképek, leirasok, segitsegek, iránytu, elozmények,...minden egy helyen.
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #94 üzenetére
Szia,
Sajnálom, hogy csak most, Igazad van megy így a dolog szal én még csak láthatóvá se tettem és így is megy rendesen. Csak valamiért nagyon pontatlan. Olyan 10méteres körzetben van csak a láda az érkezés a célhoz után és pl multiládánál, ha tolok be iGO8ba koordinátát akkor simán mondja, hogy nincs út a közelbe és nem is nvigál oda. Erre van valami megoldás vagy másik szoftver?
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #92 üzenetére
Mikor azt mondtam, hogy mindent kipróbáltam, na akkor tévedtem, viszont félek nem nagyon fog segíteni, mert amúgy a POI-ba másolva kéne működnie. Én oda tettem, de nem ment, ha átteszem a POIkat abba a struktúrába nem hiszem, hogy menni fog... De majd nem doká kipróbálom...
Köszi a segítséget!
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #85 üzenetére
Szavapart,
Köszönöm a linket én is ugyan így tettem, de nekem nincs az iGO8/content-ben userdata, itt csak olyan van, hogy POI. Abba belemásolva meg nem konvertál és nem is jelenik meg semmi sem... A leírásban ahogy elnézem nem nagyon lehet elrontani semmit sem. Tudnál nekem segíteni, hogy hol a hiba? Hozzáteszem, hogy rejtett fájlokat láthatóvá teszem és akkor se látom...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest