Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
válasz
szavapart
üzenetére
A PDA a kocsiban marad.
Szerintem nálunk is forradalmasítani fogja, nagyon várom már, hogy élesben is kipróbáljuk.Bár nem tudom hol laksz, de ha van a közeledben geokarácsonyfa, ajánlom a felkeresését... Fantasztikus! Mi jártunk a szefedi (pontosabban ruzsai) fánál 23-án éjfélkor. Elképesztő élmény volt megint, kesserekkel találkozni az erdőben, egy feldíszített fánál...

-
blueMerle
veterán
válasz
szavapart
üzenetére
Nekem az iPhone dolgozik 7 méterrel általában, holott mindenhol szidják hogy pontatlan lenne a vevoegység.
Noshát, szerintem egyáltalán nem az és a Groundspeak progival ennél tokéletesebb eszkozt geocachingre nehezen tudnék elképzelni. Ez amolyan all in one. Térképek, leirasok, segitsegek, iránytu, elozmények,...minden egy helyen. 
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart
üzenetére
Szia,
Sajnálom, hogy csak most, Igazad van megy így a dolog szal én még csak láthatóvá se tettem és így is megy rendesen. Csak valamiért nagyon pontatlan. Olyan 10méteres körzetben van csak a láda az érkezés a célhoz után és pl multiládánál, ha tolok be iGO8ba koordinátát akkor simán mondja, hogy nincs út a közelbe és nem is nvigál oda. Erre van valami megoldás vagy másik szoftver?
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart
üzenetére
Mikor azt mondtam, hogy mindent kipróbáltam, na akkor tévedtem, viszont félek nem nagyon fog segíteni, mert amúgy a POI-ba másolva kéne működnie. Én oda tettem, de nem ment, ha átteszem a POIkat abba a struktúrába nem hiszem, hogy menni fog... De majd nem doká kipróbálom...
Köszi a segítséget!
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart
üzenetére
Szavapart,
Köszönöm a linket én is ugyan így tettem, de nekem nincs az iGO8/content-ben userdata, itt csak olyan van, hogy POI. Abba belemásolva meg nem konvertál és nem is jelenik meg semmi sem... A leírásban ahogy elnézem nem nagyon lehet elrontani semmit sem. Tudnál nekem segíteni, hogy hol a hiba? Hozzáteszem, hogy rejtett fájlokat láthatóvá teszem és akkor se látom...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Noshát, szerintem egyáltalán nem az és a Groundspeak progival ennél tokéletesebb eszkozt geocachingre nehezen tudnék elképzelni. Ez amolyan all in one. Térképek, leirasok, segitsegek, iránytu, elozmények,...minden egy helyen.
furcsa, hogy 250 találathoz közeledve még nem találkoztunk ilyennel. Természetesen ha találtunk volna, utána is olvastuk volna, hogy kell kezelni.