- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
szavapart #122 üzenetére
Nekem az iPhone dolgozik 7 méterrel általában, holott mindenhol szidják hogy pontatlan lenne a vevoegység.
Noshát, szerintem egyáltalán nem az és a Groundspeak progival ennél tokéletesebb eszkozt geocachingre nehezen tudnék elképzelni. Ez amolyan all in one. Térképek, leirasok, segitsegek, iránytu, elozmények,...minden egy helyen.
-
blueMerle
veterán
Oszinte leszek hozzád: nem ajánlok inkább semmit azon a vidéken.
Az utolsó mondatod szerint cselekedj ha nem akarsz felesleges "problémákat"
Vagy, gyere el ide Révkomáromba, itt a kornyéken sok ládikó van, és egyáltalán nem kell tartani olyasmi dolgoktól, mint Kassa felé. Sot, még szivesen korbe is vezetlek a városban. -
blueMerle
veterán
Ezért jó ez a kis progi, nekem pillanatok alatt behozza a legkozelebbi ládákat vagy kereshetek kritérium alapján is, pl GC kód, irányítószám....eszméletlen
Egyszer kipróbálnád, utána azt hiszem más keresési mód eszedbe sem jutna
Mindenképp ha belejovok regelek a magyar oldalra is, elvégre ott is rengeteg ládát szeretnénk felkutatni.
-
blueMerle
veterán
Igen, láttam sajnos hogy a magyar oldal fuggetlen és ez azért baj mert ez a remek progi amit használok így azokat a ládákat nem listázza. Egy klikk és azonnal látom a korulottem lévo ládákat, leírásokat, véleményeket, segitséget, mindent....Groundspeak's Geocaching
A késobbiekben biztos regelek a magyar oldalra is, de ez mint kezdonek boven megfelel. Olvastam hogy ott van valami kód ami alapján lehet jelezni a megtalálást. Hát...Szerintem ezt nem kell ilyen véresen komolyan venni.
Itt a csalásnak semmi értelme, hiszen a megtalálás élménye veszik el, amit semmiféle stat nem tud pótolni.
Vasárnap a Monostori erod, és a Celemantia római kori várrromok lesznek a célpontok.
-
blueMerle
veterán
Huh, nem kevés info, köszönöm.
Szóval ha találok egy ilyen számozott travel bugot, akkor azt feljegyzem a geocaching.com oldalon, majd elhelyezem egy általam kiválasztott másik ládikóba. Nem hangzik rosszul
Ma is találtunk egy ládát, és a hétvégén is megyunk vadászatra. Ha esetleg valakinek kedve szottyan velünk jönni Komárom térségében most vasárnap erődrendszerek, bástyák és várromok közt ládákat keresni, ne habozzon privit írni.
Sok errefelé a kincs
-
blueMerle
veterán
Koszi,
a .hu -ra nem, viszont a .com-ra igen, ehhez tartozik egy progi amit az iPhoneal használok, így bárhol bármikor tudom hol van hozzam kozel láda, és el is vezet hozzá, meglepoen nagyon pontosan.
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.
a .hu asszem ezt nem támogatja, ha tévedek javitson ki valaki.
Mivel eddig egy "igazi" ládát találtunk, amiben apróságok voltak, és egy microt, ugye az állapotokról nem tudok beszélni, majd csak késobb.
Sok tisztázatlan dolog viszont van.
Mi az a TFTC és a Geocoin és mit tegyek ha ilyet találok? -
blueMerle
veterán
Elkezdtük mi is, már két láda a környéken pipa
Nagyon jó játék.
Viszont ötleteket várok mit érdemes elhelyezni a ládikákban?
Mi legutóbb egy karkötőt hagytunk ott egy smallban, a microba meg nem volt/nem fért semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest