Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Koszi,
a .hu -ra nem, viszont a .com-ra igen, ehhez tartozik egy progi amit az iPhoneal használok, így bárhol bármikor tudom hol van hozzam kozel láda, és el is vezet hozzá, meglepoen nagyon pontosan.
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.a .hu asszem ezt nem támogatja, ha tévedek javitson ki valaki.
Mivel eddig egy "igazi" ládát találtunk, amiben apróságok voltak, és egy microt, ugye az állapotokról nem tudok beszélni, majd csak késobb.
Sok tisztázatlan dolog viszont van.
Mi az a TFTC és a Geocoin és mit tegyek ha ilyet találok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Rockrider Race 940 S
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok helyen olvastam hogy pontatlan, eddig mindkét helyen kozel 5 méteres pontossággal dolgozott és valoban ott is voltak a ládák, persze kis keresgélés után.