- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Jaja, a parallel boot egészen jól megy már. Az ntpd, ntp-client, portmap sikít, hogy nincs még net, de login után már ott figyelnek. A famd azonban nem indul el, később kézzel megy, de pl. betettem a localba, és onnan sem indul.
A compizt feltettem. Probléma: ez egy Window Manager. Következésképpen más WM-et nem használhatsz mellette. Jelenleg a Gnome-mal épül össze egész jól, de azt nem tudom kipróbálni. A KDE-vel nem.
Ha a compiz fut, a kwin WM már nem indul el, hiszen két WM egyszerre, ugyanazon Xorgon nem futhat. Működik így is, de az ablakoknak nem lesz felső csíkja, és nem indul el egy KDE-s program sem, csak csörömpöl egy ideig.
Nem KDE-s programok azonban futnak, remegnek, a menük potyognak, a kocka forog. Az mplayer azonban marha lassan játszik le.
Próbálgattam kicselezni: a startkde scriptnek a KDEWM változóval megadható, milyen ablakkezelőt indítson el a kwin helyett. De hibát jelzett, még vacakolnom kell vele. Valószínűleg megy majd ezzel is, de akkor a beépített KDE-s dekorációknak annyi.
Összességében kicsit csalódtam. Nagyon klassz és gyors, de pl. a kockát elforgatva, majd elengedve, automatikusan visszaugrik valamelyik oldalára. Nincs köztes állapot. És persze a videolejátszásnak is lőttek - ez valószínűleg azért van, mert a compizban bekapcsoltam (illetve alapban ezt írja) az xv-s gyorsítást, én pedig ezt a kimenetet használom mplayerben.
Viszont a menüátlátszóság és az ablakok, menük ''pattogása'' aranyos.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest