Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Pont a Genkernel-next-et akartam ajanlani, nekem Archon volt meg inintramfs, meg az elso hasznalatkor Gentoo-n amikor meg nem tudtam kernelt forgatni mukodo modulokkal. Most ahogy igy le van faragva nincs szukseg ra, amugy is lassabb maga a forgatas. Ennek ellenere eszrevetem, hogy vannak olyan teruletek ahol igenis szukseg van ra.
Dracut-al megjatszanek meg egy probat.
Csak sajat felelosegre : "At the time of writing, dracut is not marked stable yet, so it may need unmasked before continuing."meg egy kis segitseg : [link]
Egyebkent ajanlott nem Systemd-t hasznalni ebben az esetben, mert 220-as verziotol mar maskepp generalja le.
"So, after looking into the dracut modules it seems that evolarium is right that zfs-dracut with systemd 220 or newer is broken and a generator script for the sysmount is required to make root on zfs work with dracut and systemd >=220."
Remelem sikerulni fog

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Parfüm topik
- Whisky topik
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest