Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
na, ki mivel szorakoztatja magat.

neked Gentoo borongatas, nekem a Sabayon kostolgatas megy...nemreg olvastam valahol, mondjuk mar feltunt amugy is, de nem fogalmaztam meg, hogy a portage-ban nincs visszafele fuggoseg szamolas.
ertsd, ha felteszed X csomagot, az magaval huzza A-t, B-t, C-t, mint fuggoseget, eddig tiszta sor.
aztan, ha emerge -C X, akkor A,B,C fent marad, pedig lehet, hogy nem nagyon kene.
az ilyen szituacio kezeleset is megvalosithatnanak akar a portage-ben, paludis-ban.van egy olyan erzesem, hogy a Gentoo ott all, amikor otthagytam. nagyon jellemzo az egesz alapitvanyugy, meg minden. valahogy eltespedt. amilyen uttoro volt regen, olyan oreges lett mostanaban.
ideje volna mar megkavarni egy kicsit az allovizet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest