- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
na, ki mivel szorakoztatja magat.

neked Gentoo borongatas, nekem a Sabayon kostolgatas megy...nemreg olvastam valahol, mondjuk mar feltunt amugy is, de nem fogalmaztam meg, hogy a portage-ban nincs visszafele fuggoseg szamolas.
ertsd, ha felteszed X csomagot, az magaval huzza A-t, B-t, C-t, mint fuggoseget, eddig tiszta sor.
aztan, ha emerge -C X, akkor A,B,C fent marad, pedig lehet, hogy nem nagyon kene.
az ilyen szituacio kezeleset is megvalosithatnanak akar a portage-ben, paludis-ban.van egy olyan erzesem, hogy a Gentoo ott all, amikor otthagytam. nagyon jellemzo az egesz alapitvanyugy, meg minden. valahogy eltespedt. amilyen uttoro volt regen, olyan oreges lett mostanaban.
ideje volna mar megkavarni egy kicsit az allovizet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest