Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Szívesen, és irigyellek.
Van olyan, akinek az automount (cd, dvd, pendrive) működik? Mindegy, milyen módon...
Jelenleg az ivman szépen felismer ls csatol mindent. De umountolni már csak rootként tudom... És itt sem lelem, hol tudnám megadni a csatolási paraméterek között a users opciót! Régebben volt ilyen, most totál átalakították a konfigokat, kevesebb lett, és lényegében semmit sem állít.
Ha ivmant kikapcsolom, maradok a KDE mediakezelőjénél, szépen kiteszi a (lecsatolt) ikont az asztalra. Ha megnyitom, csatolja. Le is tudom választani, gyönyörűen megy.
KIVÉVE azt, hogy az automatikusan létrehozott csatolási könyvtár (pl. /media/hdd) csak root-nak elérhető, SENKI nem tud belépni... umountolni viszont tudom. Jó játék, gyengébb értelmű gyerekeknek... És termszéetesen a halnak sincs semmiféle épértelmű konfigja, ahol meg lehetne mondani, hogyan csatoljon. Csak általános érvényű opciók vannak, hogy pl. csapja a mount sor végére az umask, sync, dyrsync paramétereket. De értéket nem lehet adni nekik!
Ha valaki tud megoldást, szívesen fogadom.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest