- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
ma reggel nem akart bebootolni a gépem, valami ''Grub hard disk error'' -t írt. mitől lehet ez? semmit nem változtattam, egyszerűen kikapcsoltam tegnap este, és reggel már nem bootolt.
létezik, hogy tönkrement a vinyóm? a /home-ról leszedtem a cuccokat, és most is itt pörög a másik gépben a ?rossz? hd.
elég régi darab a smartctl csupa ''old age'' és ''pre fail'' jelzőkkel illeti, de már évek óta.
lehet, hogy betörtek, és megpróbáltak valamit ügyködni, csak nem jött össze? csodálnám, mert ezerszer nat-olt a kapcsolatom, /boot sosincs felmountolva, bár ez sok vizet nem zavar, ha van root jog...
most nem tudom, mit kezdjek a vinyóval. elég lenne a grub-ot helyrerakni, vagy mindjárt vegyek egy újat? nagyon régi vinyó. lehet, nem éri meg kísérletezni az adataim elvesztésével.
fsck még nem volt, beindítom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs