Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #11643 üzenetére
Erre mondanam azt hogy nem muszaj minden banneren huzni
De tenyleg nem lehet oket managelni csak ha tenyleg whale vagy es nem szamit a penz. Egy darab 5* karakter pl DPS 2-3 honap folyamatos artifact farmolas, pl 160 resin erre megy el joideje. Arrol nem is beszelve ha minden banneren huzol akkor az EXP konyvek, a Mora, Talent Materialok egeszen biztosan semmire nem lesznek elegek, es csak szenvedes lesz az egesz. A BP sem sok mindent segit sajnos : (
En azt tapasztaltam hogy 1-2 patchet kihagyok akkor gyakorlatilag a kovetkezo karaktert mar szinte nullarol fel tudom huzni mindennel.
Tudom hogy nehez megallni, en is rengetegszer otthagytam azt a karaktert akit szerettem volna : Xiao 3x is, Yae Miko, Cockomi, Yoimiya, Ayato (bar ot annyira nem banom). Szerintem Sumeru megjelenessel is ugyanez lesz, lesz egy halom karakter de nem tudod oket erdemben kiepiteni..
MikeNaponta belepek, szinten rendszeresen el van hasznalva a resin..
A bossokat csak karakter Ascendbol olom le, vagy a BP miatt, szorakozasbol nem nagyon szoktam.. Statisztika kar lenne, Kina, Amerika stbb teljesen mas vilag koltes szinten is es jatekstilus szempontjabol is. Mondjuk ez mindenben igaz rajuk, ami Azsiai az mar szinte nem emberi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest