- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Vinsz
csendes tag
Na hali ujra! Szana-széjjel kaptam!
Megvan hogy mi zörög benne, tulképp csak szökik a levegö hátul és emiatt rezonál be a hátsó (müanyag) lap!
Majd esetleg csinálok képet is a belsejéröl ha valakit érdekel...
Na jócakát! -
Vinsz
csendes tag
Ez becarás!!! Kicserélték egy hét után, elvileg ez vadi új, és ez is ugyan ugy zörög!Most döntsem el hogy én vagyok ilyen qva peches, vagy ez alapbol ilyen csak tul sok basst adok neki????
Bár ez kevésbé zörög mint az elözö, a vége az lesz hogy szana-szét kapom, és minden mozgo carságot odaragasztok valami stabil ponthoz... -
Vinsz
csendes tag
Köszi, vissza fogom vinni, de már majdnem megbántam!
Megkérdezem ma a boltban hogy elég-e a mélyládát vissza cipelnem...
A winamposoknak: bármely hangkártya összes kimenetére kiküldi a jelet, a driver beálltásai szerint, ha a DirectSound kimenetet választod, és nem a WavetOut-ot.
Nekem igy müködik! -
Vinsz
csendes tag
Nem az asztal zörög. tuti hogy a mélyláda!
Minden jol be van állítva, a subwoofer volume is feltolva, szerintem ez garis lesz
Kis hangerőn lehet hallgatni, játéknál sem zavaró, csak akkor lehet észrevenni ha rendesen jön az ütem... na ezt jol megaszontam. Szoval zenehallgatásnál gáz...
Most ugy hajtom hogy az ősök tudjanak aludni, és most nem zörög, de nem sok hijja.
Ja és kösz a tippet, betettem a sarokba és sokkal több lett a basszus, sokkal szebben szól, és mégjobban bosszant hogy zörög, mert nem tudom rendesen kihajtani
Meghallgatnád a kedvemért hogy nagyobb hangerőn nem-e zörög mégis valami hátul, a borda alatt? Ha nem is annyira mint nekem, de egy kicsit.
Ha nem akkor megyek vissza a boltba, érdekes lesz vissza cipelni... -
Vinsz
csendes tag
Szerintem jol van beállítva, sb audigy2. Az asztal alatt van, mert itt jobban szol mint mellette, de akkor majd kiprobálom a sarokban. A zörgést azt hátulrol hallom, olyan mintha levegö mozgatna benne valamit és az hozzáverödne a hátlaphoz.
Nem tudom mi lehet vele, konvertert nem kell használnom, nincs felcserélve a közép-mély.
-
Vinsz
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen csodát, de nem igazán vagyok vele megelégedve!
A mélyláda csak kis hangerön müxik rendesen, egyébként zörög benne valami, de rendesen!
Tik meddig tudjátok kihajtani?
A másik hogy alig hallatszik a basszus, csak a szoba sarkaiban
4m x 3m x 3m
Tul nagy lenne????
Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gran Turismo
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Logitech Momo racing
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 3TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest