- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
frankie!
őstag
Szia!
Igazság szerint azért nem írok, mert rohadtul nem tetszik a mélynyomóm hangja. Továbbra is zörög még valami nagy hangerőn. Elhatároztam, hogy kiöntöm műgyantával rendesen a tápkábelt, a főkapcsolót és a biztit, mert vagy innen jön a zörgés, vagy a fedéltől, akkor nem tudom, mit csinálok. Műgyantát sem sikerült kapnom.
Te fényt derítettél valamire? A biztivel mi a helyzet?
A másik dolog, amivel mostanság foglalkozok, az a kábelkérdés. Kövezzetek meg, de úgy érzem, kicsit térbelibb és teltebb az én hangom 2,5-ös kábellel és Audigyvel, mint a havernak ugyancsak Geniussal, és X-fi-vel. Igaz, a kártyája még új, lehet, hogy itt is számít a bejáratás.
Ezen felbuzdulva elkezdtem olvasgatni mindenféle high-end fórumokat, és sok helyen foglalkoznak CAT5 és CAT7 típusú UTP kábelek hangfalkábellé alakításával! Olyan eredményt lehet velük elérni állítólag, mint többszázezres kábelekkel. Majd beszámolok a tapasztalataimról! (Egyébként az ilyen fórumokon nagyon lehúzták a SB cuccait, a Genius szót talán még kimondani sem szabad.)
Vettem 1 pár összekötő kábelt is a Somogyinál, de a különbség korántsem volt olyan jelentős, mint a hangfalkábel esetében. Ja igen: tudja valaki, mire szolgál az un. kapcsolószál, ami a kábelpár között található?
Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest