- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
quinlan
tag
Nem kell a kábeleket kihúzni a helyéről...Felesleges teljesen leszedni a hátlapot, én így is elég jól hozzáfértem a kamra belsejéhez. A hátlapot kicsavaroztam, és amennyire a kábelek engedték, eltettem oldalra, hogy ne zavarjon.
A 220V bilincsben lévő lyukhoz természetesen csak a hátlap külső részén férhetsz hozzá, ezért a tömést is itt kell elvégezni.
Nagyon jó kábelt vettél, és ne keseredj el, semmi baj, hogy nem megy bele a mélnyomóba! Egyszerűen csak vegyél ki pár szálat arról a kis részről, ami a mélnyomóhoz megy! De éppen csak annyit, hogy jó szoros maradjon.
Én rendes M'N'C hangfalszivacsot ajánlok Bővebben: link Ehhez korrekt áron hozzájuthatsz bárhol. A lényeg: csak annyit vegyél, amennyit Geniusék lespóroltak. Többet csak akkor vegyél, ha az _egész_ gyári szivacsot le akarod cserélni sajátra.
Megveszed a szükséges anyagot, és akármilyen ragasztóval néhány ponton (nem kell az egész felületen) felragasztod a kamra falára.
A műszálas vattával CSAK a fekete dobozt, a 220V bilincsét, a trafó alját, és az előlapi panel felé vezető két vastag kábel farostlemezen áthatoló lyukát kell kitömni. A kamra belsejébe, a hangszóróra, a rácsra még véletlenül se tegyél...
A hátlap belső részét esetleg beboríthatod még hangfalszivaccsal, de vigyázz hogy az IC panelek közé ne kerüljön, mert ott fontos szerepe van a léghűtésnek.
A kábelek végeit érdemes szigetelőszalaggal körbetekerni.
Nem tudom, szerintem sokan félreértelmeztek valamit, de itt szeretném leszögezni, hogy én sehol nem írtam olyat, hogy ''az egész kamrát teletömtem vattával''.... Vattát csak réstömítésre használtam, semmi többre.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- VR topik
- Asztalos klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest