Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Most látom, hogy a Fallout 3 nem támogatja sajna
Az egyetlen játék a Fallout 2 volt, amit többször végigvittem, szóval nálam ügydöntő. Néztem képeket a Warmonger-ről ... háát, hogy is mondjam... vizuális motivációnak nekem kevés.
Egyenlőre én csak a Diablo3-at meg a Fallout3-at várom a felhozatalból, addig meg elvagyok a mostaniakkal, még a felét se játszottam végig. Meggyőztem magam, hogy egyenlőre kihagyom. -
priti
addikt
Ez a Warmonger mennyire nagy durranás? Érdemes miatta vennem egy 86GT-t?
...végülis sokat már nem bukhatok egy 86GT-n az tuti, max 1-2k mínusz meg a beállítás öröme... hüm-hümMilyen a gáma? Van akkora durranás, mint a Crysis? Ha jó, akkor lehet, hogy megnézem én is, csak hogy elmondhassam, hogy ebbe a fagyiba is belenyaltam.

-
priti
addikt
Én az új fejlesztés megjelenésével egyidőben számottevő változást vártam eddig az árképzésben (lehet, hogy naívan) válaszul az ati árcsökkentésére és tekintettel a tőkeerőre.
Ha megtalálom a számításom, akkor viszont ennek nincs értelme, mert mindenki meg fogja venni a GTX280-at
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest