Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Köszi! Közben elolvastam a cikkedet! :-) Tehát akkor, a sebességet nézve, érdemesebb kikapcsolni a szoftveres támogatottságot. Most, játszottam én a Legend of Hands of God-al, ebben is van ez a Phynix de igazából én nem vettem észre semmi különbséget, így fizikai hátasokba.
-
krystman
őstag
Na, most nekem van egy 88GT amibe be van kapcsolva a fizikai gyorsítás. Most, akkor minden egyes játékban gyorsul, ami támogatja a fizikai gyorsítást? Meg még egy kérdés. Én pár játékban tapasztalok olyat, hogy mintha akadna, vagy remegne a kép mikor épp fordulok stb.viszont az fps meg mindig megvan. Ez játék függő, vagy driver probléma lenne? Kipróbáltam XP és Vista alatt is azokat a játékokat, és mind a két rendszer alatt szinte ugyan azt produkáta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest