Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrusgrissom
csendes tag
válasz
Ruszki
üzenetére
Hat sok sikert, de mondom, nekem azt irtak, 30 nap is lehet, mire refundoljak a kifizetett osszeget, en annyit nem varok, nem is valaszoltam nekik, ment a banknak a chargeback order.
Amugy meg draga is lett minden csingcsong webshop, a gearbest pl kb duplajara emelt mindent, sztem hamarosan el is fognak tunni a behuzott penzekkel egyutt. -
Cyrusgrissom
csendes tag
Kb 1 eve k*rvult el a gearbest a wuhani lezarasok ota. (ott a kozponti irodajuk)
Senki ne rendeljen toluk! Eu raktarbol, keszletrol vettem novemberben 70 euroert dron potalkatreszeket, karacsonyig not shipped statuszban volt, a szallitast folyton toltak ket hettel tovabb, aztan rajuk irtam, hogy vissza a penzt. Penzt vissza nem adnak, ugy inditottak, valasszak mas termeket.
Par levelvaltas utan kozoltek, hogy visszautaljak a penzt, ami 30 munkanapig fog tartani. Ott szakadt el a cerna, irtam mailt a bankomnak, csatolva a levelezest, hogy chargebackoljak vissza a zsetont, penteken meg is tortent.
Soha tobbet kinai webaruhaz. Juniustol ugy is mindent vamolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest