Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
válasz
Robi975
üzenetére
Nekem volt (van) biztosításom.
Levelezek velük december közepe óta, de még egyszer sem ajánlottak fel semmit.
Csak a szokásos várjak türelemmel, nézzem meg a postán, stb.Már három Ticket-em van nyitva az üggyel kapcsolatban.
Egyet én nyitottam, egyet automata küldött, egy meg a mostani valószínűleg Silent hatására Wintertől.Mindre válaszoltam (ugyanazt), leírtam pontról pontra mindent, nincs a postán, jó a cím, stb, stb.
Hajlandó vagyok várni a deadline végéig (jan. 13.) aztán paypal-ra kérem vissza a pénzem 100%-át.
Egye fene a biztosítás összegéről lemondok (ezt nekik nem írtam).
Ha nem megy akkor paypal reklamációt indítok vagy a bankomnál chargeback-et.Mindezektől függetlenül én a céget nem hibáztatom semmiért, közvetlenül nem ők hibásak az ellopott csomagokért (de tény, hogy tudna tenni ellene).
Mindenesetre meggondolom, hogy nagy értékű dolgot így vegyek legközelebb. -
Lomas
tag
válasz
Robi975
üzenetére
Winter nekem is írt, de közben észlelhette, hogy egy mási ticket is nyitva van, így bezárta. Azóta semmi, várom a január 19-ét, amit utoljára kértek, arra hivatkozva, hogy a hajózási társasággal fennálló szerződésük szerint ezidő alatt kell a szállítást teljesíteni. Tehát nem a rendeléstől számítják a 60 napot.
Egy biztos: én semilyen részleges refundot nem fogok elfogadni. Nekem volt biztosításom, nagyon bízom benne, hogy azzal azért nem állnak neki "matekozni" ha már HELYETTÜK fizettem azért, hogy "HAJÓZÁSI TÁRSASÁG a GB felé térítse a szállítmány elvesztéséből eredő kárt, akkor nehogy már ezt meg akarják tartani a biztosítási kártérítést maguknak, az én utalásom mellett. Idézöjelesen bonyolítja a dolgot, hogy én bankkártyával fizettem, épp ezért jobban bízom a banki visszatérítésben, meg azért ott van a chargeback utáni büntetés, maga a chargeback ráta, no meg végső soron - remélem, mielőbb ott látom őket, a match list.
Én még azt is átgondolandónak tartanám, hogy ha a Paypall elutasít egy kérelmet, azért a bankomnál futnék még egy kört. Szóval egy fix, 01.19. után én nem fogok napokig vitázgatni, levelezni, irány a bank, a számlán, megrendelés visszaigazoláson ott a szállítási biztosítás, nálam van a posta és a DHL Express (helyi DHL, ha már kérték) igazolása arról, hogy a csomag MÉG A MAGYAR POSTÁHOZ sem érkezett meg, nemhogy hozzám. -
scourge
csendes tag
válasz
Robi975
üzenetére
Ha paypallal fizettél és nincs biztosításod akkor a pénz felét fogják felajánlani. Nem azabad elfogadni. Keménynek kell lenni és meg kell mondani, hogy paypalra viszed az ügyet. Akkor visszaadják a 100%ot. Nekem 11.21-én adták föl Honkongban majd12.05 - én jött el Feuchtból és azóta semmi. Ma nyitottam egy ticketet, hogy szerintem valami gáz van. Próbálták húzni az időt, hogy még nem járt le a 25 munkanapos szállítási idő. Visszaírtam nekik, hogy kezdek morcos lenni és szerintem ők tudják, hogy a dhl lenyúlta a csomit. Csak az időt próbálják így húzni. Legalább próbálja meg kerestetni a csomagot. Azt a választ kaptam, hogy 7-14 munkanapot tudnék e várni mert szóltak a dhlnek hogy keressék a csomit (mi8).
-
lac14548
aktív tag
válasz
Robi975
üzenetére
Legutóbb nekem egy ilyen levelet (ticket-et) küldtek:
Dear László, Your package for 1xxxxxxxxxxxxxxx has arrived and is awaiting collection, please contact your local post office or shipping company to pick up your package. Kindly collect your parcel as soon as possible, as they may not keep the package for long. Please confirm the receipt of your delivery via your GearBest account. If you have any further questions please contact our Support Center. Best regards, GearBest Customer Service http://www.gearbest.com/
De a postán nincsen!
Akkor tudna róla posta nyomkövetője. (vagy nem?)Nekem nem ajánlottak fel még kivizsgálást, de jó lenne még az idén visszakapni a pénzt.
Január 13.-án jár le a 60 nap... Egyébként ez hol van írva, hogy ennyit kell várni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest