Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
Majdnem teljesen igaz. Adott országba irányuló X összegű forgalom felett kell bejelentkezni az adott ország áfaköre alá. Az összeget nem tudom, de nem túl magas, nem nehéz fölé kerülni. Amazon gondolom 101% becsületes akar lenni, ezért csinálja, de reálisan nézve nem hinném hogy valaha kiderül valamelyik kínai webshopról hogy be kellene jelentkeznie, de nem teszi, ezért olcsóbbak.
-
cidalain
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
tudom, hogy van ilyen határozat, és tudom, hogy az amazon úgy számolja. de mások nem úgy csinálják. ezért egyébként én is elhűltem nemrég az amazoni megoldáson.
de mivel nem írtam százalékokról, ezért amit írtam tökéletesen megállja a helyét:
Minden EU-ból rendelt termék esetében annyit kell fizetni amennyit az eladó meghatároz, arra külön díj Magyarországon nem rakódik. Emiatt teljesen jól tervezhető az ár, amennyit fizetsz a vásárlás végén annyiba fog kerülni. Nincs más költség.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest