Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Ez a Gearbest kezd kiakasztani...
2 napig levelezünk, mert szerintük "rossz" a városom neve, holott már többször rendeltem tőlük erre a címre. Ez ma reggelre, a válaszuk alapján megoldódott. Ugyanebben a levélben írja "Chaya", hogy a Kanthal Clapton A1 wire nincs raktáron, de válasszak az alábbi opciók közül: megvárom, míg raktárra ér a termék, vagy válasszak valami mást és a különbözetet visszautalják vagy ha magasabb az új termék ára, akkor fizessem ki, stb. Az emailt csak délután olvastam, válaszolni még nem tudtam, hogy mit szeretnék. Erre délután négykor, a válaszom nélkül megküldik a szállítási azonosítót:
Kanthal Clapton A1 wire szállítva! , de csak ez az egy termék, holott elvileg nincs is raktáron, azt írták, hogy 5-7 nap, míg raktáron lesz. A másik hat termék, amit ezzel együtt rendeltem: "Remaining items to be shipped", ugyanebben a szállítási infós emailben, ami, ha jól értem azt jelenti, hogy ezeket még szállítaniuk kell.
Megnéztem a weboldalukon a nyomkövetési számhoz tartozó számlát is: coil wire van rajta és ennyi.
Ilyenkor mi van? Lassan már nem értem az egészet.Akkor semmi! Ebben a pillanatban jött még egy email tőlük, kaptam még egy nyomkövetési számot, a maradék termék a listában!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest