Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
én nem az 1$ szarokra specializálódtam, rendesen azt veszem amire nekem vagy barátaimnak szüksége van, az hogy még egy 5 perc munkával meg lehet keresni kb 2-3$t mellékesen az fasza dolog. Én nem örülnék ha megszüntetnék. Nem tudom neked miért fáj hogy más és TE is jól jársz ezzel.
Amúgy nem csak jókat szoktam írni, a contrába is leírom a véleményemet, és amiről lehet írni arról nem csak semmitmondó pár szót és pár gagyi képet teszek fel. De így azt érik el hogy nulla hozzászólás, 0 megérkezett jelzés és a többi lesz, mert ha már rászánom azt az 5 percet és nem irják jóvá ls minden alkalommal küzdeni kell érte, akkor nem fogom csinálni
-
cidalain
veterán
én sajnálnám. nekem sokat segít abban hogy olcsóbban jussak termékekhez (mármint a pont). pedig nem vagyok nagyüzemi pontvadász, és apróságokban utazok, de jó érzés hogy 1-2 dollárral tudom csökkenteni a vacakaim árát.
jó lenne ha írhatnék rossz véleményezést, és ezt mindenki olvashatná (írtam, de nem jelenítették meg - de a pontokat megkaptam reklamáció után), úgy tényleg nem lehetne szart venni, csak ha eleve azt akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest