Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Kösz az infót! És hogy ment? Nekem is lassan el kellene kezdeni készülni rá, ha még ebben a félévben le akarom nyomni...
Viszont a szervezési és vezetési alapismeretek meglett, ennek örülök, még 1 töltelék tantrágyal kevesebb.
Holnap meg megyek batch filet írni, így jár az aki halogatja a dolgokat.
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BMW topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple asztali gépek
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- PLC programozás
- Hegesztés topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...