- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Közben sikerült egy értékelhetőbb videót készítenem a pixelhibákról: [link]
Addig is ha bárkinek is volt hasonló tapasztalata, azaz cserélték-e neki a pixelhibás kijelzőjét garanciában (akár a TMX vagy más szerviz), az érdekelne.
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Van egy 2 éves, még 1 év gyártói jótállás alatt álló Lenovo Legion laptop, melyen felfedeztem pár pixelhibát. Itt van róla egy videó. Hogy ez most szubpixel-hiba, vagy sem, azt nem tudom, és azt sem, hogy ez számít-e, ugyanis a kérdésem az, hogy van-e bármi realitása annak, hogy garanciában cseréljék a kiejlzőt? Elég kiterjedt, több cm-es sávon át tartó, de ugyanakkor nagyon apró (alig észrevehető) pöttyökről van szó.
Rákerestem a témára itt a fórumban, de évekkel ezelőtti hosszászólásokat találtam csak.
Köszi a válaszokat előre is!
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Vettem használtan egy telefont, csak a jótállási jegyet kaptam meg hozzá, számlát/nyugtát nem. A jótállás a First Phone-hoz szól.
Most érvényesíteni szerettem volna a jótállást, így bevittem az üzletbe a telefont a jótállási jeggyel, azonban nem akarták elfogadni, mondván, hogy nekik számla/nyugta is kell. Két eladó is válltig állította ezt. Mondtam nekik, hogy ez nem igazán törvényes így, mert nem feltétele a jótállásnak a nyugta megléte, csak a jótállási jegyé.
Kötötték az ebet a karóhoz, meg én is, végül átvették, de hozzátették, hogy "a szervizes kolléga valószínűleg úgysem fogja megcsinálni számla nélkül".
Azon túl, hogy egészen elképesztő, hogy ennyire tudatlan a cégvezetés, hogy követelik a vevőn a számlát ilyenkor (mert nyilván nem a két értékesítő hibája ez), szeretnék felkészülni arra az esetre, hogy ha "visszadobják" a telefont javítás nélkül a számla hiányára hivatkozva, és tudni szeretném, hogy mi a konkrét idevágó paragrafus, amit az orruk alá tudok majd dugni. Már 1 órája keresem, de eddig csak olyasmit találtam, ahol az áll, hogy a jótállás érvényesítéséhez szükséges a jótállási jegy vagy számla. Az konkrétan nem volt leírva sehol, hogy elegendő csak az egyik.
Valaki tudna ebben segíteni, hogy hol találom az idevágó paragrafust?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest