- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-mobile:
07.06 án aláírtam egy jegyzőkönyvet , mikor le adtam a készüléket aminek az van a hátára írva , hogy
15 napon belül meg kell javítani a készüléket , ha ennek nem tud eleget tenni a cég akkor 3 napon belül szólniuk kell (pl ha nem javítható vagy akármi)Az is le van írva , ha 15 napon belül nem történik meg a készülék javítása kérhetem a cserét vagy a levásárlást...
4 .szer voltam bent és egyszer sem tettek eleget eme követelésemnek... felajánlották hogy kártérítésül ,ha elkészült a készülék kifizetik egy havi szla mat (ezek szerint elismerték a hibájukat) én mondtam hogy ragaszkodnék a levásárláshoz... mind a 4 szer elzavartak...
Ma beírtam a vásárlok könyvébe és héten be megyek a fogyasztó védelemhez ezen kívül mit tudok tenni?
és ott mit kell tennem ha bemegyek?
-
T-mobilba , ha telefon ua. azzal a hibával 2 szer volt szervizbe... 2.jára 17 nap után sem küldtek sms-t, hogy kész van vissza kérhetem a pénzt vagy le vásárolhatom az árát? jah és alapól nem adtak egy papírt ,hogy mikorra várható , hogy kész lesz csak egy jegyző könyvet...
jah de van leírás a hátulján , hogy 15 napon belül kel hogy javítsák... -
Közröhej csávó megnézte és egyből azt mondta csere DE! mivel nem volt olyan vga mint az enyém azt mondták le kell vásárolnom az árát (bármikor) végül is igy csak 6 rugót buktam
.Most gondolkozhatok h. milyen vgat vegyek a mistrálban viszont tök szar h. elég gyér a választék ugy 50e ft árkategóriájig
-
Tényleg! Lenne még egy kérdésem, ha bevizsgálják, és azt mondják tényleg hibás, és nem én tehetek róla és nem javítható…. Akkor mi van: pl ha nincs ugyan olyan vga amit vissza vittem ? Ráfizetéssel vehetek egy másikat vagy levásárolhatom vagy mi a szösz .Azt nagyon nem szeretném ha egy szarabat rám akarnak sózni… Egyébként azért parázok annyira mert én is a mustárban vettem
-
Gyári hűtő van rajta . Vagy egy óráig néztem és nem találtam semmi égést rajta . Ha valami elszált benne az a vga és Dvi kimenetnél mehetett tönkre. Csak azért parázok mert sajna én vagyok a hibás és nincs kedvem 50 gurit költeni megint kártyára. Ötletet nem tudsz h. hogyan magyarázahtnám be nekik jobban h. biztos nem én vagyok a hibás pl géppel együtt viszem be vagy valami hasonló...
-
Somebody ,Anybody help me!!! Please
-
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne h. ha elégettem (ezt ők nem tudják h. én voltam) a vgamat és még garanciális akkor ki cserélik e vagy javitják e ugy h. nincs rajta semmilyen égési sérülés abszolult sőt semmilyen sérülés , csak a vga csatinak van egy kis éget szaga de már azt sem érezni már szerintem. Amikor hallotam egy kis sistergést azzonal kikapcsoltam a gépet. Most az van ha bekapscolom össze visza ugrál a kép és mindenféle szineket és jeleket ír ki a képesrnyőre... Szoval szerintetek van esélyrá h. cseréli vagy javítják...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest