Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Van egy Samsung telefonom, harmadszor romlott el, csereutalványt kaptam. Nem szeretnék még egy ilyen telefont, nem bízom benne, kérhetem vissza a pénzt, igaz? Az Euronics-ban vásároltam, egyébként a készülék 110000 forint volt, most 75000... -
Grande Ale
őstag
válasz Biznisz Elek #12829 üzenetére
Tehát akkor az a legutolsó szempont, hogy nem vagyok elégedett a termékkel? Hááát... Az ilyen ügyféllel van a gond mint én? Könyörgöm, ki van kiért? Nem az ő érdekük az elégedett vá sárló? Ha szívok egy jó háromnegyed éven keresztül egy termékkel,a gyártó csereutalványt is ad, és nem akarok még egy ugyanolyat, akkor én már problémás ügyfél vagyok? Az igen, köszi!
Még annyit, hogy pl. mosógépet vagy bármi mást biztos vásárolhatnék az árából. Akkor miről is van szó amikor a nagykerről beszélsz?
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz Biznisz Elek #12832 üzenetére
Te értelmezd, amit én írtam. Nem vagyok elégedett egy termékkel, amiben a bizalmam is elvesztettem, nem kell még egy. Miért is kényszeríthetne rá egy üzlet erre a termékre? Hogyan is hivatkozhatna csak cserére, amikor egy másik gyártó(!) másik termékére minden további nélkül kicseréli a készüléket? És ez szerinted korrekt eljárás?
-
Grande Ale
őstag
válasz fricz19 #12834 üzenetére
Dehogy gondolom... Ilyenről még nem is hallottatok, legalábbis így csináltok. Hogy vásárold le az árát. Ez új dolog. A holdon ilyen nyilván nincs. Mindegy, jó éjt uraim, köszönöm a válaszokat!
Nem cinizmus, hasznosak voltak, csak lehet kicsit nem értjük egymást, vagy másképp látjuk a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest