Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
válasz
Attix82 #10812 üzenetére
A jótállási jegyet megnéztem, és azon azt írják az egyik pontban, hogy 1 pixelnél ha állandóan villog, vagy ha 2 pixelnél csak színeltérés van akkor nem tekinthető hibásnak.
Viszont a 3 napos cserénél pedig azt írják ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot akkor kérhetek cserét.
Szerintem hétfőn vagy kedden visszaviszem majd, addig nyúzom, hogy nincs-e más gond vele.
Még annyi problémát vettem észre, hogy néhe eldobja wifit, akkor ki kell kapcsolnom majd újra be.
Ha jól emlékszem régebben volt olyan is ebben az áruházban, hogy téves vásárlás miatt 3 napon belül vissza vették a cuccot.
De majd utána járok, hogy még így van-e.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TP-LINK routerek
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest