- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
echterion #107983 üzenetére
Igen, az anyagi keretes részét a "milyen notit vegyek" totyikban már végigjártam.
Korábban DTP-ztem, fotófeldolgoztam én is, így van valami rálátásom az Adobe termékek lelkivilágára igaz inkább Lightroom és Photoshop oldaláról. Egy gamer noti megfelelő lesz erre a célra. Végül az Asus TUF és a ROG Strix maradt fent a rostán. A partner majd eldönti, hogy melyiket szeretné.Köszönöm még egyszer a válaszaid!
-
aleister
veterán
válasz
echterion #107978 üzenetére
A magyar KKV szektorban a legtöbb helyen ez nem így működik.
A célgépet nem akarják megfizetni, szóval prezentáljak valami olyat, ami fele annyiért hasonlót tud.
A megyében a legnagyobb célgép/gyártósor/kollaboratív robot gyártó cég nem veszi meg a villamos-, gépészmérnököknek CAD-hez a workstationt, helyette random Asus ROG-okkkal bohóckodnak. Akkor mit várjunk a nagyságrendileg tizedakkora cégektől?
A fordított helyzet meg amikor pályázatot nyernek és mennek a titkárnőknek a Legion-ök Word meg Outlook alá.Ódákat tudnék erről írni, de mindegy is. Szóval én tudom, hogy mi kéne, de kénytelen vagyok fórumozgatni a helyettesítő termékek miatt, amik beférnek a partner aktuális költségkeretébe.
-
aleister
veterán
válasz
echterion #107974 üzenetére
A Ryzen AI 300 sorozat már megjelenet, és abban Zen5-ös magok vannak,. Ergo az asztali 9000-es sorozat mobil megfelelőjeként lehet rá tekinteni. De ez egyébként részletkérdés.
Alapvetően DTP-zni kell (Adobe Indsign, Illustrator nagyrészt). Legjobb tudomásom szerint ezek profitálnak cpu és gpu számítási teljesítményből is. Eddig egy HP probook-ot használt a user, de nagyon elkezdett neki melegedni. És nem a lehajtott kijelző miatt, mert arra panaszkodott, hogy a billentyűk is érezhetően melegek. Szóval gyanítom, hogy fel volt neki hajtva.Jobb híján gondoltam teszünk egy próbát egy gamer notival, mert annak acélosabb a hűtése és van dedikált vga benne, ami biztos gyorsít a számításokon, leveszi a terhet a cpu-ről, stb.
-
aleister
veterán
válasz
echterion #107971 üzenetére
Amit linektél az egy kettővel ezeletti generációs Ryzen 8 GB rammal, amit én néztem meg 13. genes i7-es konfig 16 GB-vel. Ez utóbbival megegyező volt mindhárom noti , amit írtam a könnyebb össezhasonlíthatőság végett.
Én személy szerint jelenleg Ryzen párti vagyok, de nálunk a cégnél szemellenzős fanboy a szakmai vezető. Szóval az AMD platform sajna kieesett.peet05:
Van a usernek direkt DTP-re egy nagyobb monitora. Egyszer jártam nála, akkor le is volt hajtva a noti kijelzője. -
aleister
veterán
válasz
Ubul86 #107968 üzenetére
Köszi, mindjárt ráguglizok.
Egy ASUS ROG Strix G16 G614JU-N4126 és egy Acer Nitro ANV15-51-78CQ került képbe. Kb forintra azonos árban vannak (az Asus drágább 10e-vel, cserébe 1 TB-s SSD van benne). Ezek ugyan csak RTX4050-et hajtanak, viszont biztosan beleférnek a keretbe.Sajna az ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP147 az RTX 4060-nal majd 100e-vel drágább.
-
aleister
veterán
válasz
Juhaszatti #107963 üzenetére
...és FőDudu:
Köszi a választ urak! Sejtettem én, hogy bukó, de mindig jól jön a megerősítés. -
aleister
veterán
Sziasztok!
MSI Gaming NB Thin GF63 12VF-1279 esetében a "Thin" kivitel mennyit ront a hűtés minőségén? Mivel laposabb, kevesebb helyből kell kihozni a coolert is gondolom. Ez használat közben okozhat limitációt a "normális" kivitelhez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest